پاسخ اجمالی
- بحث جمهوری اسلامی نیست برای ایران رای بدهید. اگرایران قوی میخواهیم باید مجلس قوی داشته باشیم.
- تبعات منفی مشارکت کم علاوه بر اینکه بر ساختار و مذاکرات و آینده نظام تاثیر دارد بر زندگی خود مردم هم تاثیردارد چرا که تضعیف نظام تضعیف مردم کشور است. برای مثال تروریستی که بمب گذاری می کند کاری ندارد که آن افراد رای دادند یا ندادند و یا انقلابی یا غیرانقلابی هستند، بلکه همه را دشمن خود می بیند.
- نمایندگانی که در مجلس حضور خواهند داشت نمایندگان مردم هستند. اصلی ترین وظیفه نماینده احیاء حق مردم است.
پاسخ تفصیلی:
- رهبرمعظم انقلاب اسلامی که گفته بودند حتی کسانی هم که با نظام مسئله دارند در انتخابات شرکت کنند. چون هر اتفاقی قرار است بیفتد، باید به دست خودمان باشد. کدام کشور را دیدهاید که از خارج بتواند به طور کامل پیشرفت کند.
هر زمامداری و هر کشوری دنبال منفعت خودش هست . شهید ابراهیم همت می فرمایند: هر موقع در مناطق جنگی راه را گم کردید، نگاه کنید آتش دشمن کدام سمت را میکوبد، همان جبهه خودی است. همچنین با بررسی شبکه های تلو یزیونی و اجتماعی شاهد آن هستیم که دشمنان نظام و اسلام مردم را ترغیب می کنند در انتخابات شرکت نکنند.
بنظرتان چرا ترغیب می کنند؟! منفعت افراد منافق که مخالف هستند چه هست؟! یکی از آرزوی های مردم کشور ما این است که ایران قوی و پاینده و مقتدر باشد و این آرزو را اجداد ما هم داشتند و فرزندان ما هم خواهند داشت. - با بررسی کشور های دیگر حکومت و دولت هایی که سعی بر دیکتاتوری دارند تلاششان بر این است که مردم در سرنوشت خود دخالتی نداشته باشند، نظیرپادشاهی عربستان سعودی که پادشاه کشور را از میان فرزندان عبد العزیز آل سعود و وزیران و نمایندگان و تمام مسئولین کلان از همان خاندان انتخاب میکنند. ما در منطقه ای هستیم که دیکتاتوری مشی رسمی اغلب حکومتهای آن است.