ویژه نامه محتوایی انتخابات

مشکلات حاصل رأی مردم است

مردم مجبورند از میان نامزدهایی که با حذف انواع و اقسام گرایش ها از گردونه انتخابات در سید انتخاب مردم قرار گرفته اند انتخاب کنند بدون اینکه نامزد مطلوب خود را بیابند، فقط به دلیل تقویت نهاد انتخابات و نیز تقویت کشور و ایران به میدان می آیند و رأی میدهند آن وقت منهم می شوند که وضعیت کشور محصول رأی آنان است. در حالی که آنان فقط ۱۰ درصد در نتیجه انتخابات نقش داشته اند.

پاسخ شبهه:

این ادعا در نزدیکی هر انتخابات مکرر تکرار میشود. انتخابات آزاد، انتصابات به جای انتخابات تقلب صیانت از آراء … کلیدواژه هایی هستند که بارها از سوی جریانهای خاص و هم زمان ضد انقلاب و حتی مقامات غربی درباره انتخابات ایران مطرح می شود.

 واقعیت این است که این شبهات پاسخهای بسیاری دارد و بسیار هم پاسخ گفته شده؛ اما منفعت برخی جریانها در تکرار مکرر آن است تا دروغ گوبلزی (وزیر پروپاگاندای هیتلر و خالق نظریه دروغ بزرگ) مورد باور افکار عمومی قرار بگیرد.

  1. اگر این ادعاها درست بود باید دولت مجلس و شوراها همواره در دست یک جناح یا طرز تفکر می ماند. در حالی که چنین نیست و طی حداقل شش سال گذشته دولت اکثریت مجلس و شورای شهر بسیاری نقاط کشور در دست یک تفکر خاص سیاسی بوده که البته همان تفکر همواره معترض انتخابات است.
  2. چرا این جریان سیاسی هیچ وقت پاسخگوی فساد مالی اخلاقی و یا موضع گیری های رادیکالی هم راستا با دشمنان برخی چهره های سرشناسش نیست و فقط وقت انتخابات از رد صلاحیت این چهره ها مینالد؟ بهتر نیست به جای فرافکنی علت رد صلاحیت با شفافیت مراقب رفتارهای خلاف قانون بازیگران جریان خود باشند؟
  3. هر مطلعی می داند تمام کشورهای دموکراتیک دنیا سازوکارهای خاص خود را برای ورود به انتخابات دارند؛ بدون اینکه نخبگان جامعه این سازوکارها را در تنافی با آزاد بودن انتخابات تلقی کنند به عنوان مثال در آمریکا فرآیند استصواب که درون دو حزب دموکرات و جمهوری خواه اعمال میشود چنان سنگین است که می بینیم کارکشته ترین سیاستمداران و سناتورها خیلی قبل از اینکه اصلاً به مرحله نام نویسی برسند. حذف می شوند. این فرایند بسته موجب شده بیش از صد حزب دیگر آمریکایی اجازه نفس کشیدن در انتخابات را پیدا نکنند. «دادگاه قانون اساسی در ترکیه شورای قانون اساسی» و «دیوان عالی عدالت در فرانسه دادگاه قانون اساسی در آلمان»، «مجلس نمایندگان و اسنا» در آمریکا مجلس عوام در انگلستان و دادگاه قانون اساسی در روسیه نقش نظارتی مشابه شورای نگهبان در جمهوری اسلامی را ایفا می نمایند.
  4. مشارکت مردم ایران در انتخابات همواره از متوسط مشارکت مردمی بسیاری از دموکراتیک ترین کشورها بیشتر است و این نشان از خوش بینی مردم به سازوکار انتخابات و علاقه به مشارکت در تعیین ساختار سیاسی کشور است. گرچه تبلیغات غربی ها و بلندگوهای داخلی شان همیشه سعی میکند خلاف این را تصویر کند.
question