پاسخ اجمالی:
- این ادعایی عامیانه هست چرا که ادعا باید پشتوانه سندی و استدلال داشته باشد.
- نظام و سران آن نیازی به گول زدن مردم ندارند، چرا که از آرمان ها و اهداف مهم انقلاب اسلامی”مردم سالاری دینی” است. حال این امکان وجود دارد که برخی از آرمان های انقلاب دور باشند و تخلف کنند.
- اگر بنا است که سران نظام نمایندگان مجلس را انتخاب کنند، چرا بعضی مواقع نمایندگان مجلس علیه خود مسئولین و سران قوا افشاگری و اعتراض میکنند.
- پاسخ تفصیلی :
- عرف جامعه این است که کسی ادعای کند باید همراه ادعایش سند و مدرکی ضمیمه کند و اگر کسی ادعای بدون سندی داشته باشد، کسی به آن اعتنا نمی کند؛ چراکه معلوم نیست مطابق با واقع است یا نیست. پیش از انقلاب مردم خواهان داشتن نقش در حکومت و ساختار آن بودند، چون وضعیت استبدادی و اشرافی گری مردم را خسته کرده بود. هر فردی از خاندان اشرافی و یا مال و ملک قابل توجهی داشتند زمام اصلی امور را به دست می گرفتند و شایستگی و تخصص ارزشی نداشت. خیل انبوهی از مردم گرد امام خمینی رحمه الله جمع شدند و زمینه انقلاب را آماده کردند. عالمان دینی و گروه های تخصصی بر اساس اسلام، ساختار و قوانین و اهداف نظام را معین کردند و بعد از ساعتها بحث و بررسی مصوب شد. یکی از مهم ترین آن اصول “مردم سالاری”بود چرا که طبق اسلام و نظر امام خمینی و سایر علما و اقشار مردم به اصل مردم سالاری معتقد بودند. در نتیجه انتخابات فرصت برای نقش مردم بود که عبارت از مجلس خبرگان، مجلس شورای اسلامی،ریاست جمهوری و…از جایگاه های حساس و موثر ساختار نظام است که توسط مردم انتخاب می شود.
- بالفرض مسئولین و سران نظام نمایندگان مجلس را معین می کنند چرا نمایندگان مجلس بر علیه آنها افشاگری می کنند!
مادر دوره های مختلف مجلس شاهد اختلافات بین نمایندگان مجلس و مسئولین و سران نظام بودیم و نمایندگان
استقلال در آرا و نظرات خود داشتند . حتی برخی از سیاستمداران معتقد هستند که نمایندگان مجلس احاطه و دست برتر نسبت به مجلس دارد، چرا که رای اعتماد وزرا، استیضاح برخی از اختیارات نمایندگان مجلس است.