راهنمای سلامت در ماه مبارک رمضان

نویسنده: علی یزدی نژاد و سید رمضان محسن پور، مقدمه علی اکبر ولایتی

تهران: میر ماه، ۴۸ صفحه.

روزه داري، بدون رعايت اصول صحيح تغذيه، نه تنها ضامن سلامت انسان نيست، بلكه مي تواند سلامت وي را به خطر بيندازد. غذاي مصرفي در ماه رمضان، بايد ساده باشد و نبايد خيلي با غذاي روزمره روزه دار تفاوت كند. همچنين روزه دار بايد در اين ماه همانند ساير ماه ها، سه وعده غذايي داشته باشد: افطار، شام و سحري. نگارندگان در كتابچه، اصول روزه داري را در شرايط مختلف و براي افراد گوناگون بيان كرده اند. از جمله موضوع های مطرح شده مي توان به مواردي مانند: تغييرات طبيعي بدن در زمان روزه داري، اصول تغذيه صحيح در زمان روزه داري، چگونگي افطار كردن صحيح، اهميت شام خوردن هنگام روزه داري، روزه داري كودكان و دانش آموزان، موانع روزه داري زنان باردار، روزه داري ورزشكاران، عوارض بالقوه روزه داري غيرصحيح و روش هاي درمان آن، روزه داري بيماران كليوي و ريوي اشاره كرد.