ویژه نامه محتوایی انتخابات

تماس با نزدیکان

خیلی از استدلالهایی که برای دیگران می آوریم و قانع کننده نیست اگر برای کسانی که ما را میشناسند بیاوریم قانع میشوند از قضا همانها اگر آن استدلال را از دیگری بشنوند نمی پذیرند!!

بدتر از آن حتی شاید گاهی استدلال دیگران به اندازه سخنان غیر مستدل و خودمانی ما روی نزدیکان ما اثر گذار نباشد!

در فایل عملیات «تماس با نزدیکان» نکات و ظرافتهایی که باید رعایت شود مطرح شده است و احتمالات و سناریوهای مختلف و جملات پیشنهادی بررسی شده اند.

قرابت فامیلی بستر مناسبی برای قرابت افکار نیز خواهد بود برکتی که در این حرکت وجود دارد میتواند بسیاری از خلاها را پر نماید. (اگر شما خودتان متخلق به اخلاق انقلابی باشید این گروه جزو آسانترین مخاطبانتان خواهد بود؛ چرا که گفته های شما را پیش از دریافت استدلالتان با رفتارتان تصدیق نموده اند از این رو حتما برنامه ای برای همراه نمودن ایشان به معنای فعال سازی نه صرفا پذیرش – طراحی نمایید.)

در این برنامه برای شروع کار ابتدا کل دفتر تلفنتان را مرور کنید و لیستی از اعضای خانواده و آشنایانی که فکر می کنید در انتخابات شرکت نمیکنند و یا به جبهه انقلاب رای نمیدهند تهیه کنید سپس با آنها ترجیحا بصورت حضوری ارتباط گیری کرده و آنان را به شرکت در انتخابات و انتخاب اصلح تشویق کنید.

ملاحظات

۱- مودبانه و صبورانه بحث کنید و حرف تند و تیز نزنید.

۲- خیلی اوقات بحث به حاشیه میرود ولی شما در اینجا به این حواشی هم پاسخ بدهید بهتر است؛ چون هم وقت دارید و هم باعث نشان دادن قدرت شما و نفوذ پذیری بیشتر کلامتان می شود.

۳- اكثر بحث ها بر سر رای دادن یا ندادن است و شما باید به این افراد امید بدهید که رایشان تاثیر دارد و همچنین به آنها نسبت به آینده کشور به شرط آمدن مشارکت حداکثری امید بدهید.

۴- سعی کنید تعادل بین دوستانه بودن و جدیت در بحث حفظ شود؛ چون اگر جدیت نداشته باشید کلام شما جدی گرفته نمی شود و اگر خیلی جدیت داشته باشید احساس میکنند که شما با آنها دشمنی دارید و قصد دلسوزی برایشان ندارید و این خوب نیست.

۵- از احساسات در بحث بهره بگیرید مخصوصا وقتی طرف مقابل سرسخت است و از آینده خودتان بگویید و اهمیت انتخابات در آینده زندگیتان و این کار در نرم شدن طرف خیلی تاثیر دارد.

۶- اگر یک موافق نظر در بحث همراهتان باشد و کلام شما را تاکید با کمک شما باشد خوب است.

۷- اگر چند مخالف وجود داشت اگر توانایی اش را دارید با همه آنها وارد بحث شوید و الا یک نفر را مخاطب قرار دهید تا بحث شما به یک نتیجه ای برسد ولی گاهی اوقات وقتی یک نفر را هم مخاطب قرار میدهی خود به خود بقیه هم وارد بحث می شوند.

۸- فرستادن پیامک مناسبتی به همه بستگان در اعیاد و مناسبتها موثر است پیامک دادن با فرستادن پیام در گروه خانوادگی فرق دارد (پیامک دادن یعنی توجه ویژه تر)

question