شبهه: چرا علی رغم اینکه همه میدانند نیروی انتظامی به سمت برخی افراد شلیک میکرد موضوع را انکار میکنید و میگویید اینها کشته سازی دشمن است؟
جواب: در همۀ دنیا، پلیس و نیروهای امنیتی در اغتشاشات و نا امنی ها، طبق یک اصول و پروتکلی در ورود برخورد و سرکوب عمل میکنند.
در اکثر کشورهای دنیا، اگر قرار باشد اعتراض تبدیل به اغتشاش شده و منجر به جرائم ثانویهای مثل آسیب دیدن ،افراد مسدود شدن راههای ارتباطی، آسیب رساندن به اموال عمومی و … شود پلیس حق برخورد دارد.
اگر کسی که مرتکب جرمی شده و پلیس قصد برخورد و بازداشت او را داشته باشد در برابر بازداشت مقاومت ،نماید پلیس اجازه سرکوب داشته و این قانون در همه کشورها متداول است.
اما در مرحله بعدی، اگر افراد خاصی قصد انجام اقداماتی داشته باشند که امنیت عمومی را به خطر بیندازد و موجب ترس و وحشت مردم شود، مانند استفاده از سلاح به قصد آسیب زدن به جان و مال و یا ناموس ،مردم مانند اقدام برای منفجر کردن پمپ بنزین ساختمانهای مسکونی و … طبق قانون پلیس اجازه دارد با هر وسیله ای اعم از برخورد فیزیکی شلیک مستقیم و…. وی را از این اقدام باز دارد. اما کشته سازی نیز یکی از ترفندهای رسانه ای دشمن در نا آرامی های اجتماعی است که در حوادث و فتنه های گذشته هم از سوی دشمنان به کار گرفته شده اما این موضوع در حوادث پاییز ۱۴۰۱ به شکل حیرت آوری افزایش یافت در همین راستا هنوز آتش یک دروغ بزرگ کم نشده اتاق فکر دشمنان یک دروغ دیگر رو میکرد تا مبادا اوضاع آرام شود مهمترین پروژه دروغهای این رسانه ها اغتشاشات ۱۴۰۱، پروژه کشته سازی بود، دشمن با متوسل شدن به این حربه برای تحت تأثیر قرار دادن افکار عمومی پروژه کشته سازی را دنبال میکند بر همین اساس ضدانقلاب با به دست آوردن اطلاعات و آمار فوتی ها در مدت اخیر سعی دارد فوت آنها را با تکنیک کشته سازی به پلیس و نیروهای امنیتی منتسب کند.فوتی های حوادثی مثل مسمومیت، تصادف و خودکشی و یا حتی فوت عادی را به جای کشته های اغتشاشات معرفی میشد و هربار با برملا شدن دروغ خود به سراغ سوژه جدید میروند.
علی ای حال بررسی این موضع نشان دهنده نکات قابل توجهی است.
نکته اول:
در این کشته سازیها به موارد زیر توجه جدی شده است:
۱. دختر بودن و دانش آموز بودن برای تحریک حداکثری عواطف به طور جدی مورد توجه بوده است
۲. پراکندگی استانی فوت شدگان ادعایی برای فراگیری مورد توجه بوده است پراکندگی قومیتی برای برانگیختن اقوام کرد ،لر ،عرب، بلوچ، ترک، شمالی) نیز مورد توجه قرار گرفته است
نکته دوم:
تلاقی کاملاً معنی دار و هدفمند اکثر این کشته سازی ها در دو مقطع زمانی :
۱. زمان اعلام فوت مرحوم مهسا امینی و آغاز اغتشاشات در روزهای آخر شهریور
۲. در روزهای نزدیک به چهلم مرحوم امینی در ۷ آبان
نکته سوم:
بررسی حدود چهل کشته ادعایی نشان میدهد که آنها در ۵ دسته جا می گیرند
برخی اساساً زنده هستند و خود نیز مصاحبه کرده اند. (۸ نفر) برخی اساساً وجود خارجی ندارند (۴ نفر)
علت فوت چندین نفر از آنها مرگ طبیعی (ایست قلبی) و یا خودکشی به دلیل اختلافات خانوادگی بوده است .
چند مورد از فوتیها مربوط به زمانهای گذشته و قبل از این ناآرامی های اخیر بوده
است. (۲ نفر) چندین مورد مورد توسط ضدانقلاب و خود اغتشاشگران کشته شده ولی به نیروی های امنیتی منتسب شده است.