اصول و ارزش های اخلاقی، سیاسی، اجتماعی و عمومی انتخابات ۱۲

تبلیغات سالم و پرهیز از اسراف و سوء استفاده از امکانات دولتی

استفاده از شگردهای ناشایست تبلیغاتی غربی و صرف هزینه های گزاف همراه با اسراف و تبذیر برای جلب آراء مردم، شایسته نامزدهای صالح نظام اسلامی و کسانی که تصمیم دارند مسئولیت های این نظام را بپذیرند نیست؛ چرا که جلب آراء مردم با استفاده از ابزار پول و پذیرایی و بنرها و عکسهای فراوان و تبلیغات گران قیمت و کاروان های تبلیغاتی و اسراف و تبذیر، روشی شیطانی است؛ «إن الْمُبَذِّرِينَ كَانُوا إِخْوَانَ الشَّيَاطِين؛ چرا که تبذیر کنندگان، برادران شیاطینند. اسراف مورد مذمت بزرگان دین می باشد. امام علی السلام فرمود: «السَّرَفُ مَثواة و القصد متراة اسراف موجب هلاکت است و میانه روی مایه زیاد شدن ثروت از این جهت، نامزدهای گرامی با مدیریت مقتدرانه ،هواداران از پدیده های مذکور پیشگیری نمایند تا پرسش های بی پاسخ نسبت به چرایی و چگونگی این رویدادهای غیر اخلاقی و منابع تأمین این هزینه ها موجب فاصله فراوان بین مردم و آنان نگردد علاوه بر اینکه سوء استفاده از امکانات دولتی و بیت المال و ظرفیت ها و نفوذ پستهای حکومتی برای تبلیغات شخصی مشروع نبوده و به شدت باید از آن پرهیز شود.

امام خامنه ای دام خانه :

یکی از اساسی ترین کارها برای اینکه ما جلوی اسراف را بگیریم این است که مسئولین کشور خودشان کسانشان نزدیکانشان و وابستگانشان اهل اسراف و اهل اشرافی گری نباشند چطور می توانیم اگر خودمان اهل اسراف باشیم به مردم بگوئیم اسراف نکنید؛ «أَتَأْمُرُونَ النَّاسَ بِالْبَرِّ وَتَنْسَوْنَ أَنْفُسَكُمْ» : «يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لِمَ تَقُولُونَ مَا لَا تَفْعَلُونَ كَبِرَ مَقْتًا عِنْدَ اللهِ أَنْ تَقُولُوا مَا لَا تَفْعَلُونَ؛ ” اولین کار این است که ما مسئولین کشور را افرادی انتخاب کنیم که مردمی باشند ساده زیست باشند درد مردم را بدانند و خودشان از درد مردم احساس درد کنند. این هم به نظر من شاخص مهمی است.

«ساده زیستی و پرهیز از اسراف و پرهیز از هزینه کردن بیت المال در امور شخصی و غیر ضروری شرط لازم برای حفظ پیوند حقیقی با مردم است. ترویج فرهنگ اشرافی گری و تجمل و سفرهای پرهزینه و بیهوده ی خارجی از کیسه ی مردم دور از شأن نمایندگی و عامل گسیخته شدن پیوند نماینده با مردم است.»

question